Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Emma - 18 juli 2010 21:19

Träningsresa var det tänkt som men som vanligt när jag är på Gotland så blir det rätt lite träning. Jag kommer så snabbt in i semesterlunken och sedan har jag svårt att ta mig ur den!


Men jag ska verkligen inte klaga på denna semester – jag har aldrig upplevt bättre väder på Gotland! 25-30 grader varje dag och strålande sol. Det enda undantaget var igår då ett åskoväder drog in och gjorde alla utomhusaktiviteter omöjliga.


Som vanligt har vi även orienterat på Gotland, dock bara 3 av de 5 dagarna som fanns tillgängliga. Det har varit sjukt varmt och jag har gjort en massa klantiga missar. Den värsta kom när jag läste fel på kontrolldefinitionen och letade efter min kontroll på 2 olika åsar när kontroller fanns i sänkan däremellan….. På 2-dagarns räckte dock min usla orientering till seger i motionsklassen. Motionsklassen har lagom svåra banor till mig men det finns inget motstånd vilket är synd.


Kajakerna har också varit med även om det blåsigt för mycket vissa av dagarna för att kunna paddla vid stranden. Då har det mer blivit övning på att simma med kajak och tömma ur den. I fredags kunde vi dock njuta av paddling i en grund vik (man bottnade i stort sett överallt) och skulle vi ha ramlat i vattnet så var vattentemperaturen 27 grader varmt. Dock så såg inte sjögräset så inbjudande ut :-)


Under semestern har jag och Markus också kommit fram till att vi inte ska starta korta multisportklassen på Oringen. Ingen av oss är egentligen så sugen på en 3:e repris i kort klass. Markus kommer springa orientering medan jag troligtvis får köra långa multiklassen med Robban istället. Det ska bli kul men nu måste vi öva lite Acronpaddling. Sist hann vi öva 15 min innan Raid Uppsala och vi hade behövt öva mera…. Våra bästa dagar kommer att vara de som inte innehåller någon paddling.

Ovido - Quiz & Flashcards