Alla inlägg den 4 juli 2010

Av Emma - 4 juli 2010 21:17

…och utebliven bloggning. Ja det verkar vara fallet för mig. Sommarvärmen innebär sena kvällar (eftersom det är så fantastiskt ute) = ingen ork kvar till blogg och löpning i denna värme är bland det värsta jag vet.


Förra helgen firade vi midsommar på Björns släkts landställe. Det var en helt underbar helg med sol, bad, mycket paddling, cykling och lite löpning. Det enda mörka molnet var att jag tog helt slut på lördagens cykeltur och dessutom fick ont i höger vad. Vet inte riktigt vad min vad håller på med den har ju krånglat lite till och från ett tag nu. Måste nog ta tag i att börja göra tåhävningar….


Under veckordagarna har vi varit på paddelkurs, cyklat MTB på Fornstigen mm och dagarna har bara försvunnit. På paddelkursen fick jag skämmas när jag lyckades bada vid både i och urstigning av Phytonen som jag provade. Att paddla den gick ok men i och ur var en annan sak   . Jag har även försökt lära mig att komma upp i TTn från vattnet vilket har resulterat i blåa fina märken på hela mina ben. Jag kan ta mig upp nu, men inte på ett bra sätt. Jag sätter mig gränsle bakom sittbrunnen och det rekommenderas inte för kajaken, man känner att den sviktar av min tyngd = inte så bra.


Denna helg som bjudit på rekordvärme har varit bra men har också inneburit rekordlite träning. 2 timmars cykling är allt jag gjort och då kände jag mig dessutom svag (låg på Markus rulle hela passet). Vad har hänt med min cykelform???


Roliga saker som hänt är däremot att jag blivit anmäld till C2 Oslo. En rolig tävling för 4mannalag. Så nu har jag 2 stora tävlingar att se fram emot i somma; C2 Oslo och Polar Adventure Race! Hoppas att min form också kommer tillbaka lagom till tävlingarna...

Ovido - Quiz & Flashcards