Alla inlägg den 28 juli 2010

Av Emma - 28 juli 2010 08:47

Efter 3 dagar, 4 tävlingar, 3 jordgetingstick och en blå lös tånagel så är det äntligen vilodag! Min kropp fullkomligt skriker efter vila. Alla ni som känner mig väl borde också veta hur jobbigt det var att springa etapp 3 när vi fick höra att det fanns jordgetingar i skogen. Men jag överlevde mina 3 första stick rätt bra faktiskt :-) Knappt några märken efteråt.


Tävlingarna har varit ganska roliga trots våra 4e platser, de andra 3 lagen är bättre än oss helt enkelt. Vi hänger med bra på fot-orienteringen men det räcker inte att ha en bra gren i Elit-mixklass, så är det bara….


Igår var det faktiskt den jobbigaste dagen. För det första var det 3e dagen och kroppen var mör, vi skulle dessutom tävla 2 gånger (spint på kvällen) och etappen var mycket jobbigare än vad etapplängden säger. Jag mådde illa innan start och undrade vad min kropp skulle säga. Dag 3 kändes som den enda dagen där vi skulle kunna ha en liten chans att slå någon av topp 3 lagen. Så vi spände bågen och körde på allt vi hade på de inledande 9,5 km orientering. Jag var så trött emellanåt och terrängen var bedrövlig att springa i. Robban drog och orienterade bra så det räckte till en ledning efter orinteringen men den var väldigt knapp framför Polarpuls. Ut på cyklingen tänkte vi hänga Polarpuls men efter ett dike och växelkrångel på min cykel drog de ifrån på första sträckan. De ville ju naturligtvis bli av med oss och tryckte på allt de hade och då orkade vi inte komma ikapp. Halva cyklingen går bra men sedan dör vi. På slutet av cyklingen blir vi passerade av det 3 laget och vi inser att det blir en ny 4e plats. Det var i alla fall kul att vi försökte och att slå cupledarna (Norrmännen) på deras bästa gren (fot- OL) det är inte fy skam ändå!


Dagen avslutades med att vi skulle köra en mulitsport sprint mitt i centrala Örebro framför storpublik och storbildsskärm. Hur jag fick kroppen att röra sig är ett mysterium. En ny fjärdeplats men det var roligt!


Är någon nyfiken på resultaten så finns de på :

http://www.oringen.se/resultat.4.39a60313129a34fc2c580006558.html eller sträcktider på:

http://www.obasen.nu/winsplits/online/sv/default.asp?start=true

Vi tävlar i Oringen Multi elit mix.

Ovido - Quiz & Flashcards