Alla inlägg den 30 mars 2010

Av Emma - 30 mars 2010 19:44

Så var Ursvik Ultra över för denna gång, nästan iallafall. Det finns en hel del saker kvar att göra men det kan knappast bli lika intesivt och jobbigt som helgen var. Natten mellan lördag och söndag sov jag 30 min och i nästan 24 timmar levde jag på bullar, kexchoklad och blåbärssoppa. Men det är svårt att klaga på trötthet och kyla etc när deltagarna plågar sig runt 75 km mitt i natten, de är helt otroliga!
  
Så största frågan är om jag orkar bära ansvaret för UU ett år till? Vi fixade till en del missar från förra året men det finns mer att göra och jag har svårt att lämna över bollen innan jag känner att vi arrangerat ett 100% bra lopp. Jag får se hur det blir.
 
Annars så känns det som om höften/ljumsken börjar bli bättre. Jag har genomfört 5 st 30 min joggrundor utan att bli sämre, visserligen i snigelfart och utan backar men det är bättre än inget. Förhoppningsvis kan jag springa lite på Mallorca nästa vecka, det återstår bara 3,5 dygn innan vi åker. Kan inte med ord beskriva hur jag längtar! När vi kommer hem hoppas jag att cykelbanorna är sopade och isarna smälta men det kanske är att önska för mycket?
 
Imorgon är planen att köra ett pass Acron, hoppas vi inte bangar som vanligt....
 
Nu är det snart dags att hänga lite tvätt igen - det fanns ett par svettiga nummerlappar från helgens UU som behövde tvättas :-)

Ovido - Quiz & Flashcards