Alla inlägg den 3 juni 2009

Av Emma - 3 juni 2009 21:02

Beslutet blev rätt själklart tillslut, jag kom i säng tidigt vilket gjorde att uppstigning kl 5:30 inte var så farligt i slutändan. Jag gick upp, klädde på mig, packade väskan, drack en gainomax för att klara dryga timmens cykling och sedan var jag framme vid frukostbuffén på Scandic i Alvik. Vilket utmärkt sätt att börja dagen på men tyvärr kunde inte buffén mäta sig med buffén vi fick på Mallorca varje morgon. Saknade bla. muffins och Pain Chocolate :-) För vissa är inte 5:30 något tidigt men för mig så är det kännbart. Speciellt om jag får sova mindre än 7,5 timmar, så det innebär att jag senast måste vara i säng kl 22 om det ska vara hållbart!


Imorgon troligen 5:30 igen, simning denna gång. Kanske ska man köpa något gott efteråt för att belöna sig själv (typ wienerbröd....). Ja jag vet, jag äter inte så nyttigt :-)


Här nedan är en bild från Kolmården. Jag är den enda i startfältet som springer prologen i cykelhjälm. Tydligt i minnet fanns ju förlusten i Trollhättan med endast 9 sekunder - i Kolmården hade dock inte ens en motor på kanoten hjälp oss.....

Ovido - Quiz & Flashcards