Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Emma - 21 juni 2009 21:34

Förstår inte varför det alltid blir på samma sätt, jag planerar en massa träning till helgen men genomför aldrig allt. Detta kan ju bero på två saker:

1)      Jag är lat/odisplinerad som inte genomför alla tänkta pass

2)      Jag planerar helt enkelt in för mycket träning. I mitt huvud så tränar jag/orkar jag mycket mer än i verkligheten.

Hur som helst har jag invigit min nya våtdräkt igår och idag. Markus glömde sin hemma så jag fick simma helt själv. Det var ganska kallt i vattnet så fötterna är kalla ett par timmar efteråt men utöver fötterna så värmer våtdräkten. Det var en himla skillnad att simma i en våtdräkt men jag är lite orolig över att den ev. är för stor, det kommer in en del vatten kring axlarna :-(

Själva midsommar firandet har varit lugnt och det fanns inte en tillstymmelse till bakfylla igår. Jag och Markus cyklade en sväng ner till Hoburgen (fika med familjen) och tillbaka. Det blåste väldigt mycket igår och det var verkligen en kontrast att cykla hem gentemot dit vägen. På vägen dit snittade vi på ca 27km/h och vi tog i hela tiden. På vägen hem snittade vi på ca 35 km/h och det var helt underbart att cykla. Ibland kändes det som om vi fick motvind på hemvägen men det var bara den vanliga fartvinden som kändes av de få stunder då medvinden avtog i styrka.

Helgen träning:

Fredag:   Inlines 1 h

Lördag:   Simning 30 min, cykling 2h15min

Söndag:   Inlines 50 min, löpning 20min, simning 25 min


Ovido - Quiz & Flashcards