Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Emma - 31 maj 2009 21:24

Egentligen vill jag inte ens skriva om tävlingen, det kändes bara bedrövligt allting. Här kommer en kort sammanfattning:


Prolog: Markus sprang fel, vi förlorade dryga minuten. Tråkig start + att jag blev trött fort.


MTB, snitslad 19 km: Första halvan gick ok. Jag försökte bita ihop och hänga med Markus så mycket som möjligt. Det var nästan uteslutande skogscykling= Markus kunde inte hjälpa mig genom att dra. Sedan tog det stopp, tror helt enkelt att jag gick på för hårt första timmen på cyklingen.


OL, 6km: Håll/kramp i magen nästan hela banan runt. Nerförsbackarna var värst och det var ju där vi annars hade orkat springa. Suck för min kropp den förstörde allting!


Paddling, 6km (+ löpning ca 1km ner och upp): Nu var det Markus tur att (han drog rätt mkt på löpningen) vara trött så inte heller paddlingen gick bra. På vägen upp till mål fick jag dessutom rejält ont i löparknät så inte heller den önskningen gick bra!


Däremot vann Emelie och Anders ganska ohotat så det var ju synd att man inte kunde satsa pengar på dem. Är det tillåtet att låta folk spela på nästan alla lag förrutom de som vinner?


Hur som helst är jag redan sugen på revanch så vi har börjat att planera Hestratävlingen om 2 veckor. Däremot har jag insett att O-ringen veckan nog är körd. Vi får nog nöja oss med att tävla Sv. Cupdagen den veckan.


Det bästa med helgen: Självklart vädret och 3 dopp, härligt!

Ovido - Quiz & Flashcards