Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Emma - 25 maj 2009 20:31

Helgen har jag tillbringat i Gesunda, ca 1,5 mil söder om Mora, tillsammans med Markus, Linda och en sjuk Rikard. Vi har paddlat, cyklat, gått på after-work, grillat och orienterat. Träningen har varit på en behaglig nivå, dvs inga tokmängder utan 2-3 timmar/dag. Speciellt första dagen sov vi också mycket i form av sovmorgon följt av eftermiddags tupplur :-)


Det är helt otroligt vackert runt Siljan och på Siljan. Tänk att få bo där och få träna i den naturen dagligen! Nära till en fin paddelsjö och nära till bergen (de små iallafall), många cykelbara vandringsleder och dessutom fin landsvägscykling. Kan man önska sig något mer i träningssyfte? På vintern har de dessutom snö! Jag vill ha ett landsställe där, problemet är att ha råd, vill någon gå ihop med oss?


Det tråkiga med helgen var att Rikard blev sjuk och att jag återigen fick ont i knät efter att jag sprungit 5 km på lördagens orientering. Jag får inte ont i knät medans jag springer utan på kvällen efteråt. När smärtan kommer känns det som löparknä. På söndagen promenerade jag istället en orienteringsbana och försökte att gå den rakaste vägen hela tiden. Tyvärr missade jag en del trots att jag gick vilket var mycket frustrerande men det var en himla bra övning att gå raka spåret, det ska jag komma ihåg om problemet med knät fortsätter!

Ovido - Quiz & Flashcards