Alla inlägg den 15 april 2010

Av Emma - 15 april 2010 20:43

Det undrade vi hela veckan på Mallis ända tills sista dagen då den strålade hela dagen! Det var nog enda dagen på Mallis som jag inte frös....


Här nedan följer en blogg jag skrev på fredagen men aldrig hann publicera. En kombination av väldigt trögt internet, tidsbrist och att Markus gärna lägger beslag på datorn.


De hade lovat sol tills idag. Vi har sett den några gånger men mest har vi sett moln och det har varit kyligt. Undrar om vi verkligen vill åka till Mallis nästa år?

Idag ville inte mina ben vara med längre, allt tryck var som bortblåst. Men efter mina 4*4 minuter med mjölksyran sprutande uppför en backe så kanske jag inte skulle ha väntat mig något annat. Idag cyklade vi ut till spetsen på halvön Formentor. Denna sträcka blev inte så lång (ca 6,5mil) men desto backigare och blåsigare. Emellanåt var jag rädd att blåsa av vägen men det gick bra men långsamt.

Nu funderar jag på om det ska bli något ytterligare pass för dagen. Benen säger vila men samtidigt vill man ju passa på!

 

Det blev inget mer pass den fredagen, mina ben var alldeles för sega. Sista dagen i solen var de också sega och inte ens solskenet höll mitt humör uppe. Nu hemma vilade jag sön-måndag och sen  i tisdags         har jag tränat lite igen. Både ben och kropp verkar vara på väg tillbaka så det känns bra. Härhemma har det ju dessutom varit underbart väder så det har varit en njutning att få träna!


Nedan lite bilder från Mallis

1) Bild från treckingen bland molnen - ja jag håller mig på högra kanten :-)

  

2) På väg ut till Formentor

  

3) Utsikt på vägen som vi precis cyklad nedför och snart ska cykla uppför på hemvägen

  

Ovido - Quiz & Flashcards