Alla inlägg den 10 juni 2010

Av Emma - 10 juni 2010 19:31

Det är tiden jag ska slå nästa gång jag springer ett 10 km lopp. Och eftersom jag också har slutat att jämföra mig andra så jag kan jag också helt öppet skriva att jag är grymt nöjd med den tiden! Jag tror inte heller jag kunde ha sprungit fortare igår. Min medelpuls landade på 193 dvs ca 94% av maxpuls och jag tror inte den kan pressas upp så mycket mer.


Jag har inte exakt koll på varje kilometer men första halvan av loppet öppnade jag hyfsat avslappnat på 22:30 medan jag tappade lite fart och ork på sista 5 km. Inte så konstigt iofs då andra halvan innehöll en del kupering och några häststigar med tungsprungen lösgrus. Vädret var perfekt, molnigt och inte speciellt varmt. Så med samma känsla i kroppen, lika lite trängsel, plattare bana och mer asfalt så känns det som sub 45 finns i kroppen! Sub 45 har alltid varit en liten dröm för mig så kanske har det blivit dags att fixa det i år!?


Mina 20 km hem på MTBn efter loppet var däremot inte roliga alls. Hur trött som helst var jag och väl hemma stängde jag av telefonen och landade i sängen redan kl 21:30 -  helt utpumpad.

Ovido - Quiz & Flashcards