Alla inlägg den 6 maj 2010

Av Emma - 6 maj 2010 21:52

… årets tävlingspremiär!!!! Jag är riktigt taggad men börjar också bli orolig. Markus känner sig verkligen inte 100% kry så det är inte säkert att vi kommer att starta :-( Det vore himla surt om det blir så men är inte Markus tillräckligt frisk på lördag så bör vi inte heller tävla, så är det bara!


SMHI visar 7-8 plusgrader, regn och vind  upp mot 10m/s på lördag. Jag har varit orolig för paddlingen och ev. vågor på lördag men efter en satelitbild över sjön så borde banläggaren ha lagt banan så vi kan paddla nära land, annars vore det korkat.


Igår genomförde jag sista träningspasset inför helgen. På cykeln in till jobbet testade jag alla växlar och upptäckte att jag inte kunde växla till den lilla framklingan. Tack och lov tog Pedalogerna emot mig trots att de har fullt upp just nu. Det visade sig att mitt vevlager var helt slut och var skevt och glappade. När vevlagret var bytt och jag trampade hemåt kändes cykeln helt annorlunda. Borta var känslan att mina tramptag varierar, dvs halva varvet lufttramp och halva varvet med kraft. Borta var också det gnistrande ljudet som funnits där ett tag. Pinsamt att jag inte själv märkt något men vilken tur att jag åkte förbi Pedalogerna! Inbillning eller ej men det kändes som jag cyklade fortare än någonsin på hemvägen :-)


Ikväll har vi packat och inhandlat det sista. Jag är alltid nervös för att glömma något. På tävlingen ska jag leva på hemgjorda chokladbollar, bars, godis, sportdryck och gel. Kanske någon banan också. Hur mycket kläder jag ska ha på mig är dock ett enda stort frågetecken. Regn, blåst och 7-8 grader är kallt men för det mesta underskattar man hur varm man blir av ansträngning.


Vill ni läsa mer om våra tankar inför helgen så finns en liten intervju under nyheter på http://www.stockholmmultisport.se/.


Håll tummarna för att vi kommer till start!

Ovido - Quiz & Flashcards