Alla inlägg den 21 juli 2008

Av Emma - 21 juli 2008 17:50

Så var första dagen tillslut avklarad. Segrartiden var beräknad till 1:15 och jag och Markus stapplade i mål efter 1.28 Kittlandet i halsen är borta och likaså rosslet i lungorna, inbillning precis som jag anade…


Vi började med orientering och starten gick som masstart tillsammans med O-ringen Vasan. Tyvärr var kort mix placerad längst bak t.o.m bakom alla tanter, suck. Dock kom vi väg ok trots draglinan. Först gick det mest uppför och både benen och flåset protesterade halvvägs in på orienteringen. Men såklart kändes allt bättre för varje lag som vi passerade J Slutet av OL-sträckan gick nerför och då började mitt flås komma tillbaka till en någorlunda ok nivå igen.


Paddlingen startade motströms. Vi hade hyrt kanot av Acronkanoter, den är inte lika snabb som klubbens Arcon vilket vi snart fick erfara när 2 mixlag paddlade om oss. Det var när vi närmade oss första kontrollen, ung. halvvägs in på paddlingen som jag insåg att vi låg trea. Vi hade varit snabbast på orienteringen vilket kom som en chock för mig. Visst sprang vi på det vi orkade men förra året var mixlagen i korta multisportklassen helt klart snabbare än så! Vi höll vår tredje plats in i mål och vi är nöjda med dagen. Ettan och tvåan var bättre paddlare så det är inte så mycket att säga om att de paddlade om oss.


Förra säsongen hade vi som målsättning att komma på övre tredjedelen av startfältet när vi tävlade. Vi missade denna gräns på båda försöken. I år har vi hittills klarat denna målsättning, dagens antal starter var 9 eller 10 så det var precis J


I övrigt blev vi slagna av våra stugkamrater Linda och Rickard med en minut, vilken fortsatt härlig kamp det förhoppningsvis blir mot dem resten av veckan!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards