Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Emma - 6 januari 2010 11:19

Jag hatar att inte träna pga vädret, en så otroligt dålig ursäkt. Igår blev det så, planen var antingen skidåknig med pannalampa eller refelxbana med avslutande middag med Hanna och Björn. Men när temperaturen visade -20 gr i Täby var det ingen som hade lust att ge sig ut längre. Så det blev pizza, glass och Wii-spel. Även om vi blev varma av Wii-spelandet kan det knappast kallas träning :-)


Idag har jag samma problem igen, ska vi ge oss ut i kylan? Simhallen har öppet men har ingen crawlbana och simma sick-sack är inget kul. Sedan finns trainern, det tråkigaste som finns men jag skulle verkligen behöva ett cykelpass... Jag ska iaf börja med att ta in skidorna och sätta på lite vallatejp, jag är såååå trött på bakhalt. Oavsett om det blir skidor idag eller inte så är jag ledig imorgon så det vore bra att ha skidorna klara.


I måndags simmade jag på kvällen och fastän jag fortfarande har lite förkylningskänningar så kändes kroppen bra att träna med. Dock så går det så långsamt när jag crawlar, hoppas Per har rätt med att det går att lära mig att crawla fortare!

Ovido - Quiz & Flashcards