Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Emma - 5 juli 2009 20:42

Min semestervecka har verkligen varit bra med helt fantastiskt väder. Men är det något som jag har haft svårt för så är det att träna på när jag väl får tillfälle att slöa till mig. Då tar liksom slöa Emma överhanden och träningen blir minimal. Jag vilade både i torsdags och fredags. Ursprungsplanen var orientering på torsdagskvällen men det satte kvisten i ögat stopp för, fredagsplanen var landsvägcykling men då tog slö-Emma överhanden. Dessutom är det tråkigt att träna själv, känns som jag var väldigt ensam om att ha semester förra veckan!

Igår fick vi i alla fall till lite multisport. MTB, inlines, paddling och OL tillsammans med andra Stockholmmultisportare vid Järlagården. Vi fick tyvärr avbryta passet på orienteringen pga det helt sanslösa åsk-regnvädret som drog över oss. Det kändes som någon hällde vatten över oss med hinkar. Vi avbröt främst pga åskan, planen var att paddla 5 km tillbaka men istället sprang vi till bilarna och åkte och hämtade kanoterna/kajaken. Ibland måste man ge sig helt enkelt….

Så efter vila idag igen så gäller nya tag imorgon. Mitt öga är helt friskt, jag ser inte suddigt längre och dessutom verkar jag mycket mer träningseffektiv när jag jobbar!

Ovido - Quiz & Flashcards