Alla inlägg den 11 juli 2009

Av Emma - 11 juli 2009 18:47

Hur ska det gå egentligen? Vad har jag gett mig in på? Hur gör man med nummerlappen, simmar man med den? Vad ska jag ha på mig, ska jag klä på mig något efter simningen eller ska jag simma i kläderna? Strumpor eller inte efter simningen? Kommer vi få använda våtdräkt?


Jag är ett planeringsfreak och att delta i något nytt där jag inte har stenkoll gör mig lite lätt stressad. Inte hjälper det att vattentemperaturen är på gränsen till att vi inte kommer få använda våtdräkt, att mina armar bara dog igår när vi simmade, jag fick håll på onsdagens löppass och cyklingen inte heller kändes på topp igår. Dessutom kommer jag sist imorgon såvida inte några riktiga motionärer deltar. Suck, jag hatar att komma sist. Jag deltog på en duathlon förra våren, var enda dam i motionsklass och hopplöst sist hela loppet igenom efter alla i tävlingsklassen....


Kort distans imorgon:

750m simning

20 km cykling

5 km löpning


Vill ju gärna sätta upp lite tidsmål men vet inte om jag vågar. Hoppas på cykling runt 40 min och löpning ner mot 23 min, det visar sig imorgon om jag klarar det! Kan nog lika gärna bli 45 min och 25 min :-)

Ovido - Quiz & Flashcards