Alla inlägg den 8 juli 2009

Av Emma - 8 juli 2009 20:09

Igår gjorde jag ännu en grej för första gången i mitt liv, jag paddlade i en drakbåt tillsammans med ett gäng SMSare samt några drakbåtspaddlare. Johan från klubben är ockå tränare för landslaget i drakbåtspaddling och ville lära oss multisportare lite tekniktips som vi kan ha nytta av i kanadensarpaddlingen. Just nu inväntar jag bara en grym träningsvärk då gårdagen blev riktigt jobbig för vissa muskler i ryggen och axlarna. Tekniken, tveksam om den går att överföra helt och hållet till kanadensaren, bla så blir kanadensaren vädligt gungig om man pendlar för mycket med överkroppen men många av tekniktipsen ska jag helt klart ta till mig. Nästa onsdag är det dags för nästa omgång!


Söndags och måndag bestod annars av annan paddling i form av kajak. På söndag fick jag provpaddla några kajaker hos Kajaksidan och några, speciellt TTn kändes rimlig att klara av. Däremot satte jag mig i Python, och fastän denna kändes stabilare än Rocket+ (där jag nästan badade trots att jag höll i bryggan) så vågade jag inte provpaddla Python heller. Hade ingen lust att bada helt enkelt. I måndags däremot blev jag nästan kär, Sollentunaklubben har köpt in nya kajaker "Kanuk Citius" och dessa kändes helt grymma. Citius 51 var lite för rank för mig men nog fasiken ska jag lära mig den under sommaren medan Citius 55 var perfekt för tillfället. Endast 12 kg vägde de också så om någon hör talas om en begagnad till salu, tveka inte, hör av er till mig!!!!!


Idag blev jag däremot grymt besviken på min kropp. Jag hade laddad för ett intervallpass innan middagen, fulladdad lergryta som står i ugnen medans jag tränar :-), men jag klarade bara halva passet sedan var jag tvungen att avbryta pga av håll. Andra gången i år, förstår inte varför..... Suck!

Ovido - Quiz & Flashcards