Alla inlägg den 29 juli 2009

Av Emma - 29 juli 2009 18:58

Ja, jag hoppas verkligen det! Efter att ha försökt övertala Markus hela dagen igår så fick jag tillslut ringa på en annons om en Zedech TT från 2008. Säljaren bor i Sandviken och ska besöka sin dotter i Uppsala på söndag. Tanken är att vi ska mötas upp i Uppsala så på lördag ska jag ringa tillbaka och bestämma tid och plats. Hoppas att han är ärlig och inte säljer den till någon annan som ringer under veckan! TTn ska ha ung samma stabilitet som t.ex Citius 51 och det känns som en lagom stabilitet. Det vore tråkigt att köpa en kajak som vi sedan inte vågar använda på tävling pga vågor. Och känner vi nästa säsong att den är för stabil så kan man faktiskt sälja vidare, inte svårare än så! Håll tummarna för att vi blir kajakägare i helgen :-)


Igår genomförde jag ett löppass för första gången sedan Oringen och det kändes förvånadsvärt bra i benen och kroppen. Sprang nästan 7 km vilket är längdrekord sedan mina problem med löparknät började. Dock så är det nu 2 månader sedan jag sist hade ont och Oringen gick ju förvånadsvärt bra med knät. Men jag ska skynda lugnt - vilket kan dock bli svårt om det fortsätter kännas bra i kroppen...


Idag cyklade jag tur och retur till jobbet. På ditvägen i motvinden saknade jag Markus, jag har inte behövt fånga vind på hela Oringen-veckan. På hemvägen stötte jag på Krille som cyklade intervaller i Hagaparken. Han visade mig en slinga och det blev riktigt jobbigt för mig! Krille däremot han fick ta det lugnt. Trots att slingan var avklarad på dryga 12 min så blev jag jättetrött. Fasar redan för STAR som utlovar stigcykling. Att försöka hänga med killar på stigcykling är rena döden för mig, inte konstigt att jag tog slut på tävlingen i Kolmården.

Ovido - Quiz & Flashcards