Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Emma - 4 februari 2009 20:44

Så typiskt, just när allt känns så bra. Träningen känns bra, jag mår bra, testet igår var roligt och inspirerande. Just då blir Markus sjuk stackaren och jag blir rädd för att bli smittad. Halsont, feber och illamående är det jag ev. måste se fram emot. Nu hoppas jag att Markus är tillräckligt frisk för att ordna lite banläggning imorgon (banläggning på kartorna) annars ligger vårt träningspass på lördag i farozonen. Jag tror knappast att några orienterare vill springa på banor lagda av mig :-)


 Lustigt, jag var jättetaggad igår att börja följa min puls bättre på träningspassen och redan idag glömmer jag pulsklockan hemma…. Vi var 4 tjejer som deltog på tjejträningen och denna gång blev det backintervaller i Maskinbacken vid KTH. Det är en fd favoritbacke och den var lika grymt jobbig som jag minns den. Dock tror jag aldrig att jag sprungit den fler gånger än 4 (på den tiden tränade jag mycket sporadiskt) medan nu så tog jag den 2*4ggr med en lite längre vila mellan seten. Något har hänt iaf, kul att se! 


Jag ser att jag fått lite kommentarer till gårdagens test och många andra har frågat vad min fettprocent egentligen låg på. 27% enligt vågen och vid 26 % går gränsen för övervikt…. Jag har förvisso inte så mycket muskler men att jag ska ha så stor fett% att det motsvarar övervikt är väl knappast troligt. Mitt BMI var iaf fullt normalt vilket jag är mycket glad över. När jag var yngre har ALLTID mitt BMI visat undervikt.


Ovido - Quiz & Flashcards