Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Emma - 22 februari 2009 16:58

är en tung träningsvecka över! Imorgon ska jag vila eller kanske ta ett simpass på kvällen…. Annars är det tung träning som planen är att försöka genomföra nu tre veckor på raken men lite mini återhämtningar emellanåt. Sedan blir det en lugn vecka innan det åter är dags för en riktig tung men rolig vecka på Mallorca. Och när jag säger tung vecka menar jag naturligtvis tung för att vara mig, en annan kanske hade klassat det som en slapp vecka….

 

Måndag: vila

Tisdag: 15km spåret i Ursvik. Backigt och isigt med ca 440 höjdmeter.

Onsdag: 80 min på trainern eftersom lysen mm strulade när jag egentligen skulle ha cyklat till jobbet.

Torsdag: Morgonsimning, cirkelpass (styrka) + 80 min spinning

Fredag: Morgonlöpning med fartlek/intervall

Lördag: Kombipass, cykling+OL i dryga 3 timmar

Söndag: OL/löpning i skogen med karta. Avslutade med 7 st 1,5 min intervaller i obanad terräng. Allt pulsande i snön.

 

Ni som är uppmärksamma ser att jag fuskade denna vecka – jag sprang 4 löppass. Jag har satt en gräns på max 3 löppass/vecka för att inte riskera att springa för mycket och t.ex överanstränga mina hälsenor igen men när snön föll i dag ville jag inte ut och cykla och trainern är så tråkig. Så det blev ett till löppass, bara jag inte gör det till en vana så är det nog lugnt.

Av Emma - 22 februari 2009 00:58

6:30: Uppstigning (absolut det sämsta med hela dagen)

7:40: Trampade jag iväg in till stan för att möta upp Elin. Mina växlar hade frusit ihop så endast en växel fungerade men det var som tur en ganska bra växel såvida det inte blev utför eller brant uppför :-) Det snöade och var -10 gr när jag gav mig iväg men jag hade lyckats klä mig rätt så jag varken frös eller svettades för mycket. Efter att jag mött upp Elin cyklade vi vidare till Hellasgården och kl 10 var det dags för tjejträning.

Kl 10: Tjejträningen idag besöktes av 3 tjejer och 2 killar. Vi orienterade i två grupper och jag körde med killarna. När jag själv orienterade kändes allt bra men när grabbarna orienterade blev det rena intervallerna för mig. Mycket nyttig träning! Vädret var underbart och de 10minusgraderna och snön hade ersatts av sol och någon enstaka minusgrad.

Kl 12 Fika i Hellas, Pannkakor och chokladboll samt trevligt sällskap

Kl 15 Efter en lång fika och inpackning i bilen (fick skjuts hem) så var jag äntligen hemma. Mera mat (mackor), dusch, städning och matlagning. Det var stökigt hemma så städningen tog lång tid!

Kl 18 Tjejmiddag med schlager och Wii-spel. Vi var sju tjejer men endast två av oss drack alkohol. Knappt en halv flaska gick åt. Men vi blev mätta allesammans och jag hoppas att fler än mig hade trevligt :-)

Kl 00:30 Diskmaskinen är igång, Markus har kommit hem från pokerkvällen och jag skriver denna snabba blogg.

Så här borde alla dagar vara! Fullt upp med roliga saker (förutom städningen) så vill jag att helgerna ska vara.

 

Igår fick jag föresten visa leg på systemet, hoppas att jag får göra det även efter min 30-års dag :-)

Ovido - Quiz & Flashcards