Alla inlägg den 19 februari 2009

Av Emma - 19 februari 2009 22:18

Var tar tiden vägen? Varför hinner jag ingenting? Varför måste jag återigen dra ner på antal sovtimmar?  Ja, att blogga tillhör det som inte alltid hinner med men nu ska det iaf bli en liten blogg för att summera hur veckan sett ut hittills.  


Bra/roliga saker:

- I tisdags sprang jag Extremespåret med Elin i Ursvik och det var verkligen länge sedan jag besökte UU-banan. Blir lika förundrar varje gång att backarna aldrig tar slut. Denna gång var det sådan blankis att vi inte ens vågade springa i nerförsbackarna trots IceBug. Men jag gillar verkligen det här spåret! En lugn 15 km runda en tisdagkväll blir som ett mellanting mellan långpass och backträning. Vissa partier känns det lungt och skönt och vissa partier är svinjobbiga! Trots ett lungt tempo blev jag trött i tisdags men återhämtade mig fort efteråt vilket är positivit :-)  


- Jag simmade i morse och för första gången på VÄLDIGT länge så kändes det bra! Att simma 50 och 100m i sträck kändes varken jobbigt eller konstigt. Nu vill jag simma mera men risken är att det känns sämre nästa gång. 


- Nu är vi snart medlemmar i Täby OK :-) 


- Mindre än en månad kvar innan vi åker till Mallorca. Vad ska vi göra där? Träna naturligtvis! 


- En till torsdag med 3 träningspass (morgonsimning, cirkelträning och spinning) är avklarad och kroppen känns ganska pigg!


 Tråkiga saker

- Cyklar och lysen som krånglar. Igår gick jag upp kl 6 och kl 7:30 gav jag upp försöken att ta cykeln till jobbet. Allt bara krånglade! Jag var så arg så jag grät! Med andra ord fick jag trampa trainer på kvällen istället, så mycket tråkigare, jag vill ju ut och cykla!

Ovido - Quiz & Flashcards