Alla inlägg den 11 september 2008

Av Emma - 11 september 2008 21:50

Nu har det gått 8 dagar sedan jag tränade sist och nu har jag verkligen börjat få träningsabstinens. Har jag tur kanske det blir en eller två joggturer i helgen men det är allt annat än säkert.

 

Min handled blev sämre igen efter helgens flyttande (troligen lite överansträngd) men för säkerhets skull ägnade jag min flyttlediga tisdag åt att besöka läkare och röntgenavdelning. I onödan kanske kan tyckas men jag tror jag behövde veta, innan beskedet att det inte fanns någon fraktur så gjorde det inte bara ont utan jag blev orolig av smärtan. Nu vet jag att smärtan inte är farlig och att den kommer att gå över och då känns det mindre. Psykologiskt – ja självklart :-)

 

Mitt knä däremot har stadigt känns bättre för varje dag. Idag känner jag inte av det på plant underlag men så fort jag går i trappor så gör det fortfarande ont. Jag har lovat mig själv att jag inte ska börja springa förrän smärtan försvunnit i trapporna men jag vet inte om jag kommer att klara av att hålla det löftet. Kanske testar jag en jogg i helgen, dvs. tar en kort löprunda i långsamt tempo och avslutar efter max 2 km även om det känns super. Svårt att hålla men jag tror inte på att träna med smärta, har jag ont måste jag lyssna på kroppen och försöka bli bra innan det är träningsdags!

 

Tyvärr har vi fortfarande massor med tråkiga flyttaktiviteter att ta tag i: städa ur gamla lägenheten, packa upp kartonger, åka till Ikea, handla gardiner…. Kan det bli tråkigare? Jag vill bara att allt ska bli klart och att jag ska bli hel så jag kan ägna min lediga tid åt att träna!!! Speciellt vill jag orientera men det borde fungera redan till nästa helg. Är jag bra i knäet tar jag en lagom svår bana och har jag ont tar jag och går en svårare bana. Hoppas nu bara att det finns någon tävling nästa helg också för jag måste träna OL eftersom jag ev. ska starta 25-manna i oktober!

 

Och nej, jag har inte fått Internet hemma ännu men skriver hemma och infogar på jobbet. Då blir både jag och arbetsgivaren nöjda :-)

Av Emma - 11 september 2008 08:18

Känns verkligen tråkigt att starta en blogg och sedan vara utan internet!! Hemma har jag fortfarande inget internet och här på jobbet måste jag jobba!

Ska försöka återkomma till helgen....

Ovido - Quiz & Flashcards