Alla inlägg den 1 januari 2009

Av Emma - 1 januari 2009 11:20

och inte så bra avslut på förra året heller. Någon timme efter det avslutande eftermiddagspasset igår kände jag mig hängig och hade fått ont i halsen. Under kvällen blev det dessutom värre och värre trots en konsumtion av alkohol som annars brukar lindra när man känner sig sjuk. I natt hade jag dessutom feberfrossa så det finns en risk att det är helt fördigåkt för mig uppe i Grövelsjön :-(


Men utöver sjukdom så har veckan hittills varit riktigt bra. Jag har åkt mycket skidor för att vara mig men inte pressat milen som några av de andra i stugan har gjort. O andra sidan ska jag inte åka Vasaloppet så jag behöver inte heller pressa mil.


Det har dessutom varit väldigt lärorikt att umgås med två småbarnsfamiljer. Föraäldrarna delar upp dagarna och undrar om inte deras jobbigaste tid är när de ska vara hemma och hålla 2,5åringarna sams. Och vilket tålamod de har både mot barnen och mot varandra. Själv brukar jag skälla på Markus så fort jag är lite för hungrig eller lite för trött, snacka om att jag kommer få jobba på den biten den dagen vi skaffar barn. Men det är inte dags ännu!!!



Ovido - Quiz & Flashcards