Alla inlägg den 23 augusti 2009

Av Emma - 23 augusti 2009 20:40

Jag och Markus har precis avklarat en heldag kajakkurs på Brunnviken med ett gäng multisportare och några motionspaddlare.  Dagen var väldigt givande med en massa tekniktips att försöka lära sig men tyvärr blev jag trött fort och hade svårt att kunna paddla för fullt. Jag hade fått låna Mickes kajak som är stabil men inte lika lättdriven som t.ex TTn.  Stabiliteten behövde jag, i TTn hade jag fått bada, men självfallet blir det tufft för svaga mig att sitta i en kajak som inte är så lättdriven. Så nu sitter jag i soffan och känner mig lite illamående och yr (Markus har samma symptom), snacka om att det blev ett par timmar på gungande vatten :-)

Igår åkte vi till Törnskogen för OL-tävling. Markus skulle springa en bana och jag promenera en., jag misslyckades  med promenaden utan joggade en del också.  Törnskogen är svår men på de första 8 kontrollerna spikade jag varenda kontroll! Det var en superbra känsla att kunna behärska kartan så bra. Men på slutet kom bommarna trots det lugna tempot, suck jag som vill springa D21 igen men då måste jag hålla ihop det hela bättre. Jag kan iaf alltid skylla på att jag inte är en orienterare, det är bra :-)

Paddeltränaren verkade tycka att vår TT är alldeles för stabil och rekommenderade en rankare kajak nästa gång vi köper en, vet inte riktigt om jag håller med…..

Ovido - Quiz & Flashcards