Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av Emma - 27 augusti 2009 15:54

Tittade precis på anmälningarna till korta mixklassen inför STAR och såg att det kommer bli himla tufft! Segrarna från deltävling 1 och 2 deltar (Petra och Olof), Anders som vann deltävling 3 tävlar med mig, segrarna från deltävling 4 är med och jag som vann deltävling 5 med Markus är också med. Under Oringen kändes kroppen väldigt bra nästan hela veckan, jag hoppas verkligen den kommer kännas bra på STAR också. Det vore så tråkigt om kroppen t.ex beter sig som den gjorde på Kolmården när mixklassen kan bli en enda stor fight! Dessutom deltar Jossan och Nils som var otroligt jämna med mig och Markus hela O-ringen veckan. Sedan finns även segrarna (tror iaf att de vann cupen) från korta mixklassen från 2006 med, de har gjort lite av en comeback i år och där tror jag det kan bli en skrällseger!


Nu har även STAR-banläggarna lagt ut vilken ordning vi ska köra sträckorna, http://star.stockholmmultisport.se/Blogg/tabid/125/language/sv-SE/Default.aspx . För mig passar det inte så bra att avsluta med coastalering och OL, jag hade hellre sett att MTBn gick efter coastaleringen. Min kropp brukar inte springa så bra efter cykling så det hade passat just mig bättre. Det är ju oandra sidan det som är så bra med multisport, ingen tävling liknar någon annan utan man får alltid variation :-)


Cyklingen, vet inte hur det ska gå men målet är att cykla en slinga på Järvafältet i helgen där jag bara har härliga minnen ifrån. Båda gångerna jag har cyklat där har varit de absolut roligaste MTB-tillfällena i mitt liv! Kanske dessa minnen kan få bort den totala blockaden som fanns i mitt huvud igår?


Just nu inväntar jag en elektriker som ska se över vårt kök, ja vi har fortfarande varken spis eller ugn.... Sedan om jag hinner ska jag lifta med Robban till Täbyträning ute i Kårsta. Eftersom Robban mest skrattar över att jag ska med (terrängen är tydligen känd som svår) så kommer jag troligen att irra länge :-)

Ovido - Quiz & Flashcards