Alla inlägg den 15 september 2009

Av Emma - 15 september 2009 17:57

Så var det dags för en vilodag, min kropp ville det och jag var tvungen att lyda Glad Ibland är det svårt att vila och ibland lätt, när solen skiner är det svårt. Men efter att cykelbenen fortfarande är trötta sedan all cykling i helgen, jag borde vila från löpning pga löparknät och paddla inte passar in idag så blir det vila. Dessutom fick mitt stackars vänster ben en omgång av naprapaten idag.
 
Igår däremot var vi ett litet SMS-gäng som paddlade i solskenet på Norrviken. Stundtals var vågorna lite större än vad jag är van vid och då det var spännande. Speciellt de första 500m som vi paddlade i rak sidovind, jag var tvungen att paddla lite zick-zack för att inte få vågorna helt från sidan. Det känns som om vattnet är kallt nu men sedan mötte vi en gubbe som tog en simtur så efter det slappnade jag av mera. Sedan är det frustrerande att vara tjej! Markus har inte paddlat mer än mig men trots att han satt i en trögare kajak med en dålig paddel och tog det lungt pga sin förkylning så är han lika snabb som mig. Jag satt i TTn och försökte ta i....
 
Imorgon ska jag försöka bli av med min MTB-skräck sedan vurpan för en månad sen, det är mao dags för MTB-slingan i Ursvik. Håll tummarna för att jag inte ska banga ur totalt. Kl 07 vid Ursvik om någon vill hänga på!

Ovido - Quiz & Flashcards