Alla inlägg den 23 april 2009

Av Emma - 23 april 2009 21:49

Imorgon vid lunch åker vi. Bilen är packad och allt fick plats, packning, 4 cyklar, kanoten, paddlar, flytvästar och fyra personer. Tur att vi köpte en bil som är anpassad efter multisport! Enligt SMHI blir det varmt och soligt på lördag, tyvärr ska det blåsa rätt mycket vilket inte gynnar vår acronkanot. Den är som snabbast när det är spegelblanka sjöar men man kan inte få allt här i livet. 

Laddningen inför lördagens tävling har bestått av vila sedan de sista passen i tisdags, pasta till alla måltider men absolut ingen tok-ätning och lite extra sömn varje natt. Jag vet inte om uppladdningen kommer att hjälpa mig på lördag men psykologiskt så får det mig att ladda bättre och tagga till inför lördagens start. 

Jag brukar alltid sätta upp en målsättning inför varje tävling men det är så svårt när SARA är den första tävlingen för säsongen. Kan vi klara av topp 5, kanske…. Enligt Nordic Bet så är vi iaf rankade som topp 5, vill ni satsa så ger vi 9 gånger pengarna för en vinst, men det är inget jag rekommenderar. Det lag som jag tror mest på i vår klass ger 50 gånger pengarna, kanske är det dags att försöka bli rik ;-)


Ovido - Quiz & Flashcards